20071024

Slampa!

TV4s politiske reporter Anders Pihlblad hånglade med moderaternas statssekreterare Ulrica Schenström på krogen natten till i dag, skriver Resumé. Aftonbladet har publicerat bilder på Pihlblad ”tätt omslingrad” med statssekreteraren.
TV4 går nu till attack mot Aftonbladet efter publiceringen, skriver Dagens Media. ”Det är obehagligt att journalister bevakar andra journalisters kontakter. Jag tycker att det är obehagligt att Aftonbladet publicerar den här typen av smygtagna bilder”, säger TV4 Nyheternas chef Anne Lagercrantz till Dagens Media.

1 kommentar:

Essbeck sa...

Det är bra att veta att tv4 känner att det är obehagligt när deras journalister känner sig bevakade. Det är ju en tanke tv4 själva kan leva upp till i fortsättningen varje gång de bevakar någon annan över huvudtaget. Jag tycker det är rellevant att visa när en reporter i detta fallet går och pussar på de som han objektivt skall bevaka. Jag tror att TV4 hade tyckt precis samma sak om det hade varit en reporter från svt till exempel som gick och pussade på någon i makteliten.