20091209

Säkerhetsprövning

Dagens ansökan: Rikspolisstyrelsen
Vi söker en redaktionschef för uppdraget att leda enhetens centrala redaktion som består av ett tiotal skribenter och webbredaktörer. Polisens externa webbplats polisen.se, vårt gemensamma intranät Intrapolis och tidningen Svensk Polis är de huvudsakliga kanalerna för kommunikation med medborgarna och med medarbetarna inom Polisen. Redaktionen ska förse webbplatserna med ett tydligt och relevant innehåll som speglar Polisens verksamhet, förmåga och resultat men också stödja tidningen Svensk Polis och övriga funktioner vid enheten.

Arbetsuppgifter
Redaktionschefen ska leda, samordna, planera och prioritera redaktionens arbete på kort och lång sikt i nära samarbete med andra nyckelpersoner i organisationen. Ett tydligt uppdrag är också att samordna information utifrån en helhetssyn och att skapa effektiva arbetssätt. I arbetet ingår att själv producera texter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
- journalistutbildning, informatörsutbildning eller motsvarande,
erfarenhet av att arbeta med olika kanaler,
- erfarenhet av redaktionsarbete från planering till produktion,
kunskap om och erfarenhet av anpassning till olika medier och målgrupper samt vilken roll olika kanaler har i kommunikationsarbetet,
- erfarenhet av eller förståelse för vad det innebär att arbeta i en myndighet som har ett brett samhällsintresse.

Egenskaper
Du ska:
- vara en driven ledare som kan entusiasmera, involvera och åstadkomma resultat,
- vara flexibel, initiativrik och konstruktiv samt se utvecklings-möjligheter,
- ha integritet samt vara diplomatisk, lyhörd och ha god samarbetsförmåga,
- ha förmågan att hantera många frågor samtidigt, kunna jobba snabbt och ta välgrundade beslut.
Meriterande om du har erfarenhet eller kännedom om Lean
Production.

Allmänt
Vårt arbete med jämställdhet och mångfald präglas av öppenhet och är inriktat mot att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenheter och bakgrund tas till vara.

Anställningen är tills vidare, och inleds med 6 månaders provanställning. Vi tillämpar flextid. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning genomförs före anställning.

Inga kommentarer: